20.5.14

Clarisonic Mia 2 Arrived!

Επιτέλους η πολυσυζητημένη Συσκευή Καθαρισμού Προσώπου στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora!

Όπως αναφέρουν στο site: 

Η Clarisonic, πρωτοπόρος στον επαγγελματικού επιπέδου καθαρισμό με τη δύναμη της τεχνολογίας των Ηχητικών Κυμάτων, αποκαλύπτει με υπερηφάνεια τη νεότερη καινοτομία της, το Mia 2 Facial Sonic Cleansing Brush (Συσκευή Καθαρισμού Επιδερμίδας με τη μέθοδο Ηχητικών Κυμάτων Mia 2™). 
Σχεδιασμένο με δύο ταχύτητες για προσαρμόσιμη άνεση, το Mia 2 λειτουργεί με μια τεχνολογία υπερήχων, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, και έχει αποδειχτεί κλινικά ότι καθαρίζει την επιδερμίδα 6 φορές καλύτερα από τον απλό καθαρισμό με τα χέρια!
Απαλή και ταυτόχρονα ισχυρή, η Μέθοδος Υπερήχων (Sonic Method) αξιοποιεί τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας, για να καθαρίζει αποτελεσματικά και να δρα κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας προκειμένου να μεταμορφώνει υπέροχα την υφή της, συσφίγγοντας τους πόρους και δημιουργώντας πιο απαλή, πιο λεία και πιο λαμπερή όψη!

Ελαφρύ, μικρό και εξοπλισμένο με θήκη μεταφοράς, το Mia 2 προσφέρει απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό στο σπίτι ή στο ταξίδι.


Σήμερα κιόλας έγινε η παρουσίαση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη:

Μπορείτε να βρείτε την συσκευή σε λευκό και σε ροζ! Εγώ όταν το πάρω απόφαση (πολύ σύντομα απ'οτι βλέπω), θα πάρω τη ροζ!


Η τιμή είναι στα 149,00 ευρώ.

Για online αγορά μπείτε στο site των Sephora:

Στέλνουν και με αντικαταβολή για όσες μένουν επαρχία.

Την έχετε δοκιμάσει? Σκοπεύετε να την αγοράσετε?

xoxo
Peggy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου